home » Blog » Een kijkje in de keuken

Een kijkje in de keuken

Gepubliceerd op 12 november 2018 om 22:00

Afgelopen zaterdag reisde ik af naar Deventer. Ik had mij namelijk ingeschreven voor een training Moment Design. Zoals ik wel vaker doe... ik ging er blanco heen. Met alleen de verwachting met meer kennis naar huis te gaan dan waarmee ik gekomen was.
Voor deze dag had ik ervoor gekozen om lekker met de openbaar vervoer te reizen. 

In Deventer aangekomen was het niet ver van het station. In het kantoorpand waar we moesten verzamelen werd ik hartelijk ontvangen. Kopje koffie, even kletsen over onze gezamenlijke passie en waar we allemaal vandaan kwamen.

Na dit relaxte ontvangst, gingen we aan de slag. Ja inderdaad... meteen maar even aan de slag. Dat was wel even gek en schakelen. Binnen 5 minuten een portret schieten van iemand die je niet kent. Dat is natuurlijk niet echt te doen. Maar achteraf zou blijken dat dat met een reden was.

Daarna dus maar goed opletten, Peter (onze trainer) was relaxt, openhartig en vertelde passie over de training, wat het hem gebracht heeft en wat het ons zou kunnen brengen. Ik denk dat ik na een half uur al zo enthousiast was, dat ik al allerlei ideeën had. 

Na een tijdje zitten en luisteren, was het tijd voor de lunch. Je kon merken dat het bij iedereen even moest landen. De lunch begon bijna stil, maar na de eerste happen kwamen de gesprekken op gang. Wat fijn om met gelijkgestemden een dag door te brengen. 

Na de pauze weer verder... ik werd alleen maar enthousiaster en wilde daadwerkelijk aan de slag. Maar ik wilde er ook meer over weten. 

om half 3 was het dan eindelijk zover... we gingen het in praktijk brengen. Een erg leuk stel (ik had ze zelf gevraagd om mee te komen) mochten we fotograferen, Dat was voor beide partijen wel even gek. Jij moet je als stel maar even overgeven aan 9... ja NEGEN... fotografen. En wij moesten het stel delen met 8 andere fotografen.

Met z'n allen naar het park waar alles prachtig in de herfstkleuren zat. Maar helaas brachten we ook herfstweer mee. Peter gaf uitleg, deed dingen voor, wij volgden braaf en schoten van alle hoeken op het stel ;-)

Omdat het steeds harder ging regenen, liepen we langzaam aan weer richting binnen, maar onderweg naar binnen, kwamen we toch nog allerlei leuke (droge) plekken tegen. 

 

Eenmaal binnen werden er nog wat plaatjes geschoten! Inclusief een selfie van de groep.

 

Wat heb ik enorm genoten van deze dag en van deze groep mensen. En ik heb zeker tools gekregen om de momenten nog spontaner en echter op de foto te kunnen krijgen.

 

En Peter deed het zo leuk... ik heb me ook al voor de volgende training ingeschreven! In februari reizen we weer af naar Deventer!!!!


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.