WAT IS EEN DAG UIT JE LEVEN REPORTAGE?

Bij een “dag uit je leven’ wordt een normale dag van het leven van jullie gezin gefotografeerd. Niet geposeerd, lekker ontspannen en volledig zoals jullie echt zijn. Foto’s van het complete gezin. Ook foto’s van de ouder die normaal de foto’s maakt en daardoor nooit samen met het gezin op de foto gaat. Een prachtig aandenken aan deze bijzondere tijd, en alle veranderingen die je als gezin doormaakt. In deze periode lijkt de tijd voorbij te vliegen. Daar wil je toch foto’s van?

DE OPLUCHTING VAN NIET MOETEN POSEREN!

Bij een dag uit je leven reportage hoef je niet te poseren! Je kunt tijdens deze reportage mij compleet links laten liggen en gewoon lekker de dingen doen die jullie altijd doen. Van ontbijt, buiten spelen tot aan de dagelijkse routine zoals de kinderen van school halen, eten klaarmaken, voorlezen en naar bed gaan.

Maar ook tijdens het verjaardagspartijtje van je zoon of dochter kan ik langskomen voor een dag uit je leven reportage. Zodat jij je handen vrij hebt voor je kind, de visite en de taart. Maar ook, zodat jij ook aanwezig bent op de verjaardag van je zoon of dochter.

 

HET DILEMMA VAN ZELF FOTO’S MAKEN

Herken je dit? Je bent gezellig samen een dagje uit of heerlijk op vakantie. Natuurlijk maak je foto’s! Als je thuiskomt en de foto’s bekijkt lijkt het net alsof je er niet bij bent geweest. Geen enkele foto waar je zelf op staat. Jij was steeds degene die de foto’s ging maken.

DE GOUDEN TIP BIJ EEN DAG UIT JE LEVEN FOTOGRAFIE

Niets moet, alles mag! Er is maar één gouden regel bij deze reportage: Laat iedereen gewoon lekker zichzelf zijn en leg niet de nadruk op het feit dat er gefotografeerd wordt. Gewoon lekker spelen, ontdekken, gek doen, knuffelen en vies worden. Bij mij gaat er bijvoorbeeld geen dag voorbij dat mijn kinderen schoon blijven. Heerlijk! Gewoon van genieten, dit is het mooie van opgroeien en hoort er allemaal bij.

 

WAT ZIJN LEUKE DINGEN OM TE DOEN?

Alle denkbare activiteiten die je als gezin met elkaar doet zijn geschikt voor een dag uit je leven reportage. Denk bijvoorbeeld aan: buiten spelen, de hond uitlaten, op de trampoline in de tuin springen, spelen in een opblaaszwembad, in de zandbak zandtaartjes maken, tandenpoetsen, verhaaltjes lezen en naar bed gaan.

Ook zijn er veel bijzondere momenten die je kunt laten vastleggen. De kaarsjes uitblazen van de verjaardagstaart en spelen met de net gekregen cadeautjes. Op bezoek gaan bij opa en oma en daar samen spelletjes spelen. Of samen je pasgeboren kindje voor de eerste keer in bad doen.

Voor een complete dag fotografie is een dag naar het strand of bos een fantastisch idee. Ook een dagje met het gezin eropuit naar een pretpark of naar de dierentuin is mogelijk. Zelfs een ontspannen dag op de camping, waarbij de kinderen zich vermaken met hun vriendjes, is ideaal om te laten fotograferen.

WAT KOST EEN DAG UIT JE LEVEN FOTOGRAFIE?

Je kunt kiezen uit verschillende pakketten. Ook kunnen we in overleg een offerte op maat maken.

Wat klanten zeggen:

Op al mijn pakketten zijn mijn Algemene Voorwaarden van toepassing

Bekijk hieronder eerder gemaakte reportages

Kim op de boerderij

Kim won de Dag uit je leven reportage. Op een vrijdagmiddag reed ik richting Oldemarkt om een middagje met Kim mee te lopen tijdens haar werkzaamheden op de boerderij. Kim is voornamelijk verantwoordelijk voor de kalfjes. Samen met vriend Jisse was ze deze middag aan het werk. 

Lees meer »