Je knippert een keer met je ogen en ze lijken alweer gegroeid te zijn

Voor deze reportages kom ik graag bij je thuis of zoeken we een fijne buiten locatie. De reportage duurt ongeveer een half uur tot een uur. Omdat kinderen, en zeker hele jonge kinderen, zich niet altijd laten sturen nemen we rustig de tijd voor deze reportages. We pushen niet, maar laten het ontstaan. 

Voor jonge kinderen heb ik Japie het Apie bij mij. Hij zit op mijn camera. Dit leidt de kinderen af van de lens waar ze anders in kijken. 

Ik laat de kinderen het liefst gewoon kind zijn en leg ze spelenderwijs vast.

Ik vraag vooraf naar de interesses van de kinderen, zodat ik ook gerichte opdrachtjes / spelletjes voor ze heb en in kan spelen op hun belevingswereld.

Bij het boeken van een kinderreportage is er de keuze uit verschillende pakketten:

 


Op al mijn pakketten zijn mijn Algemene Voorwaarden van toepassing


Eerdere kinderreportages

Spelen! En bloemen plukken.

Spelen! Spelletjes doen en grapjes maken met Japie. Dat zijn de ingrediënten van een kinderreportage. De nadruk ligt nooit op het foto's maken.Kinderen mogen bij mij zichzelf zijn en als ze dat even niet zijn, dan nemen we alle tijd om kinderen op hun gemak te stellen.Zo was het ook deze middag. De 2 oudsten vonden het fantastisch om te gaan spelen en spelletjes te doen. Maar de jongste vond het allemaal erg spannend. Mama trok zich terug en hij kon gaan wennen aan Japie en mij.Uiteindelijk hebben we een heel fijn moment gehad met z'n allen. En ik was heel wat bosjes bloemen rijker ;-)

Lees meer »

Lola

Hier zijn eigenlijk geen woorden voor nodig. Het was gewoon een hele fijne shoot met Lola en de kleuren in de herfst doen ontzettend veel. 

Lees meer »