Je knippert een keer met je ogen en ze lijken alweer gegroeid te zijn

KINDERREPORTAGE

Voor deze reportages kom ik graag bij je thuis of zoeken we een fijne buiten locatie. De reportage duurt ongeveer een half uur tot een uur. Omdat kinderen, en zeker hele jonge kinderen, zich niet altijd laten sturen nemen we rustig de tijd voor deze reportages. We pushen niet, maar laten het ontstaan. 

Voor jonge kinderen heb ik Japie het camera - aapje bij mij. Hij zit op mijn camera. Dit leidt de kinderen af van de lens waar ze anders in kijken. 

Ik laat de kinderen het liefst gewoon kind zijn en leg ze spelenderwijs vast.

Ik vraag vooraf naar de interesses van de kinderen, zodat ik ook gerichte opdrachtjes / spelletjes voor ze heb en in kan spelen op hun belevingswereld.

 

DREUMESREPORTAGE

Ik kom graag bij jullie thuis voor de dreumesreportage. Wanneer jullie kindje net kan zitten, of al weg wil kruipen, dan kom ik graag langs om ook deze fase op de gevoelige plaat vast te leggen. Ik neem Japie mijn camera-aapje mee om de aandacht van jullie kindje mee te lokken. 

Bij het boeken van een kinderreportage is er de keuze uit verschillende pakketten:


Op al mijn pakketten zijn mijn Algemene Voorwaarden van toepassing


Eerdere kinderreportages

Spelen aan zee

Wees nou eerlijk, wat is er nu lekkerder dan spelen aan zee? Of het strand. Natte voeten krijgen, zand overal, haren die alle kanten op gaan? Mij kun je ook niet blijer krijgen. 

Lees meer »

Lola

Hier zijn eigenlijk geen woorden voor nodig. Het was gewoon een hele fijne shoot met Lola en de kleuren in de herfst doen ontzettend veel. 

Lees meer »