Wie is Nathalie eigenlijk?

Al zolang als ik mij kan herinneren omring ik mijzelf met mensen, werk ik graag met kinderen en ben ik ondernemend in wat ik wil.

Nathalie, 39 jaar en moeder van 2 kinderen (Fenna 13 en Dinand 9) en al 23 jaar samen met mijn man Marco, 10 maart 2023 trouwden we met onze kinderen op het mooie Texel.

Mijn liefde voor fotografie begon met de geboorte van mijn dochter.

Die liefde groeide uit tot de aanschaf van een spiegelreflexcamera, een opleiding basisfotografie, nieuwe lenzen, een nieuwere camera en uiteindelijk een eigen bedrijf!

Sinds begin 2018 is "In beeld bij Nathalie" een feit en kijk ik met trots naar wat ik mag doen en hoe blij ik mensen hiermee kan maken. 

Op dit moment fotografeer ik vooral kinderen, zij zijn de allerleukste uitdaging.

 

Verder houden mijn gezin en ik van reizen. Niet hele verre reizen, maar vooral met elkaar op weg zijn. Dit doen we sinds 2018 in onze Volkswagen T3 bus. Dat is al een avontuur op zich en in de zomer van 2018 hebben we dit 6 weken lang gedaan tijdens een tour door Europa. Het gevoel van vrijheid, niks hoeven en lekker samen zijn. Dat kan ik iedereen aanraden. Momenteel sparen we voor een reis van 4 maanden in 2027/2028. Benieuwd waar onze bus ons brengt? Stuur mij dan een volgverzoek op www.polarsteps.com/RodeT3Bus