Een bijzondere fase in je leven is nu gestart

~ zwangerschap ~ newborn ~ baby ~

 

YEAH! EEN BABY!

Gefeliciteerd, je krijgt een kindje! Een bijzondere fase in je leven is gestart.  En hoe mooi is het om die periode vast te leggen?

Ik wil jullie helpen om jullie verhaal te vertellen, laten zien hoe jullie leven er op dit moment uitziet.

 

ZWANGERSCHAPSREPORTAGE

Je buik groeit en je voelt die kleine trappelen in je buik. Je lichaam veranderd en hoe mooi is het om dit vast te leggen. Alleen of samen met je gezin. Op een mooie locatie op bij jullie thuis. Op een ongedwongen manier en echt op de foto gaan.

BABYREPORTAGE

Ik kom graag bij jullie thuis voor de newborn- of babyreportage. Ik leg jullie liefde voor de kleine vast en natuurlijk details. Dat fijne mondje, wiebelteentjes en al die grappige gezichtjes die een baby al kan trekken. Of het nou jullie eerste kindje is of dat jullie al meer kinderen hebben, dat maakt niet uit.

DREUMESREPORTAGE

Ik kom graag bij jullie thuis voor de dreumesreportage. Wanneer jullie kindje net kan zitten, of al weg wil kruipen, dan kom ik graag langs om ook deze fase op de gevoelige plaat vast te leggen. Ik neem Japie mijn camera-aapje mee om de aandacht van jullie kindje mee te lokken. 

EEN ONTSPANNEN REPORTAGE

Omdat ik tijdens mijn reportages gebruik maak van de Moment Design techniek, hoef jij je geen zorgen te maken over hoe je kijkt en doet. Door middel van opdrachtjes en vragen maken we er een leuke en ontspannen reportage van.

Knuffelen, met broertje of zusje erbij, details; ik leg alles vast.

Ik houd het zo natuurlijk mogelijk en ik leg jullie kleintje het liefst vast in zijn of haar eigen omgeving. Mijn stijl is zo puur mogelijk. Ik neem zelf geen accessoires mee en ik zal de baby niet in bepaalde houdingen leggen.

Eigenlijk hoeven jullie alleen maar te genieten van elkaar en van het moment! Op een ontspannen manier zal ik zonder dat jullie het doorhebben de mooiste (en grappigste) momenten vastleggen.

 

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Via mijn site kun je kijken wanneer ik beschikbaar ben en een datum en tijd inplannen. Daarna neem ik contact met jullie op over hoe en wat verder.

Belangrijk: dit hoeft echt niet heel snel na de geboorte! In de eerste weken moet je vaak nog erg wennen aan dit nieuwe ritme en ondertussen ben je misschien nog aan het bijkomen van de bevalling. Deze reportage kan ook prima na 4, 6 of 8 weken. Dus doe dit wanneer jullie eraan toe zijn! En bedenk: ook dan zijn ze nog mini en jullie zijn zelf waarschijnlijk al iets meer gewend!

Jullie ontvangen van mij een email met meer tips en informatie. Tijdens de reportage stuur ik jullie aan en jullie mogen zelf ook vooral jezelf zijn! Denk niet te veel na maar geniet echt van de tijd samen en jullie kleintje. Lach, knuffel, kus en doe lekker gek. Samen maken we er een feestje van! En heb je al meer kindjes? Heerlijk!

Na de reportage stuur ik je binnen een week al een kleine preview. Binnen 4 weken zijn alle foto’s te bekijken in een online galerij. Daaruit mogen jullie de beelden kiezen die jullie graag willen downloaden.

Ook is er dan de mogelijkheid om via mij afdrukken, wanddecoratie of een album te laten maken van de beelden. Dan worden de foto’s een tastbare herinnering.


Boek je een buikreportage, dan ontvang je een voucher van €30,00 voor een babyreportage.

Op al mijn pakketten zijn mijn Algemene Voorwaarden van toepassing


Wat andere klanten vonden:

Bekijk hieronder eerder gemaakte reportages

Een zusje voor Jackie

Wat ontzettend leuk dat ik weer naar dit gezin mocht komen. Nadat moeders een workshop basisfotografie had gevolgd, mocht ik al komen toen hun eerste dochter geboren was. En nu dat het gezin een tweede dochter heeft mogen verwelkomen, mocht ik weer een ochtendje komen spelen. 

Lees meer »

Jeroen en Chantal

Het was al even geleden dat ik bij dit jonge gezin langs mocht komen. Een stralende zwangere deed deur voor mij open. Nog even en dan zou hun tweede kindje geboren gaan worden. Dit mocht nog vastgelegd gaan worden.

Lees meer »

Familie Hasebos compleet

Op een zaterdagmiddag werd ontzettend open ontvangen bij het gezin thuis. De 2 oudsten waren lekker aan het spelen, terwijl zusje Sophie aan het uitbuiken was in de box.

Lees meer »