Home » Fotoreportage » Familiefotografie

Jij wilt natuurlijk ook zelf wel eens op de foto

familie ~ gezin ~ liefde

Iedereen wil graag mooie foto’s van hun gezin of familie. Alleen schiet het er vaak bij in. Natuurlijk maak je zelf wel foto’s tussendoor, maar echt mooie foto’s waar iedereen op staat vergeten we vaak.

 

LIEFDES-, FAMILIE OF GEZINSREPORTAGE

Of het nu een liefdes-, familie of gezinsreportage is. Tijdens een reportage gaan we op een hele relaxte manier te werk. We kunnen de reportage bij jullie thuis doen of we gaan op pad naar een mooie en fijne buiten locatie. Dit kan bijvoorbeeld het bos zijn waar jullie als gezin vaak wandelen.

Tijdens een reportage gaan we niet poseren, maar ik stuur jullie wel aan. Ik geef jullie opdrachtjes en vragen mee. Op deze manier zijn jullie met elkaar bezig en “vergeten” jullie mij en mijn camera. Vanuit hier leg ik de mooie momenten vast die ontstaan. Ik heb een grote voorliefde voor die kleine tussendoor momentjes, een hand die vastgehouden wordt, een liefdevolle blik of het lekker gek doen tussendoor.

Zie het vooral ook als herinneringen maken: een uur lang 100% genieten van elkaar.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Hieronder kun je kijken welk pakket je wilt afnemen en wanneer ik beschikbaar ben en een datum en tijd inplannen. Daarna neem ik contact met jullie op over hoe en wat verder.

Jullie ontvangen van mij een email met vragenlijst. Ik zal jullie vragen deze in te vullen, zodat ik de opdrachten en vragen kan voorbereiden. Ik leer jullie al een klein beetje kennen en kan op deze manier de opdrachten en vragen op maat voorbereiden.

Ook ontvangen jullie meer tips en informatie. Bijvoorbeeld over wat jullie het beste aan kunnen trekken.

Na de reportage stuur ik je binnen een week al een kleine preview. Binnen 4 weken zijn alle foto’s te bekijken in een online galerij. Daaruit mogen jullie de beelden kiezen die jullie graag willen downloaden.

Ook is er dan de mogelijkheid om via mij afdrukken, wanddecoratie of een album te laten maken van de beelden. Dan worden de foto’s een tastbare herinnering.


Bij groepen vanaf 15 personen maak ik een offerte op maat

Op al mijn pakketten zijn mijn Algemene Voorwaarden van toepassing