We doen het samen

Ik kom namelijk meerdere dagen op school. Want het is niet voor ieder kind mogelijk om meteen die echte en mooie lach te laten zien. Sommige kinderen hebben het nodig om aan mij te wennen. Ik neem de tijd om hun vertrouwen te winnen. 

Ieder kind uniek

Elk kind is uniek en daarom is ook voor elk kind een andere benadering nodig. Daarom begin ik niet meteen met foto's maken, maar ga ik met de kinderen een praatje of grapje maken. Zo heb je de beste kans op een mooie natuurlijke foto.

De voordelen:

  • Geen kosten voor de basisschool (geen reiskosten binnen een straal van 30km vanaf 8325CZ. daarbuiten reken ik €0,35 p/km).
  • Vrijblijvend voor de ouders
  • Ik ben geduldig, zorgzaam, lief en grappig voor ieder kind
  • Ik maak gebruik van daglichtlampen, geen flitslampen. Dit is voor veel kinderen minder spannend.
  • Online bestellen en betalen
  • Persoonlijke fotocode
  • Gratis groepsfoto's digitaal als webbestand voor de basisschool
  • Inplannen van broertjes en zusjesfoto's tot 4 jaar via een online systeem

Kennismaking

Ik ben Nathalie en ik kom graag op school om kinderen te laten stralen. Door mijn studie aan de Pabo weet ik hoe het binnen een basisschool werkt en stel ik mij daarom ook flexibel op tijdens de dagen dat ik bij u op school ben.

Inventarisatie

Iedere school is uniek en verdient een plan op maat. Ik ben daarom vooraf benieuwd naar het aantal klassen, hoeveel kinderen de school telt en of er speciale wensen zijn. Dit bespreken we vooraf zorgvuldig met elkaar.

Aanbod

Afhankelijk van de schoolgrootte, kom ik één of meerdere dagen fotograferen. Ik plan het graag zo in dat er voldoende tijd is om kinderen "echt" op de foto te zetten. Ieder kind / gezin krijgt een leuke ervaring en er kan dan uit meerdere foto's gekozen worden. Vooraf maken we een logische en werkbare planning, waarbij we de klassen op tijd indelen. Ook wordt er tijd gereserveerd voor klassenfoto's, foto's met broertjes en zusjes, foto's met broertjes en zusjes die nog niet op school zitten en de teamfoto.

Afhandeling

Wanneer alle foto's uitgezocht en verwerkt zijn, breng of stuur ik de inlogcodekaartjes per kind naar jullie school. Ouders kunnen vervolgens de foto's bekijken op mijn website en van daaruit ook bestellen. De foto's worden bij de ouders thuisbezorgt. De school ontvangt de groepsfoto's en de teamfoto digitaal. Over andere wensen kunnen we afspraken maken.

Voor een overzicht van de te bestellen producten en kosten, kijk hier

Graag ontvang ik meer informatie

Laat hieronder jullie gegevens achter en ik neem vrijblijvend contact met jullie op

Keuze uit verschillende achtergronden: