Fotoweekend 

Maart 2024

  • Investering €...... p.p.
  • 2/3 volle dagen fotograferen, inclusief ontbijt, lunches, diners, 
  • 3 Dagen & 2 overnachtingen (kamer op basis van 2 personen)
  • min. 5 & max. 10 personen
  • Voor beginners, voor experts & voor mobiele telefoon fotografen

Over het fotoweekend

Wil je de kust op een aantrekkelijke en eigen wijze vastleggen? En wil je leren hoe je een mooi eiland en de Waddenzee op z’n best fotografeert? Dan is dit fotoweekend naar een Waddeneiland voor jou!

Niets is zo fijn als heerlijk uitwaaien aan het strand én thuis komen met mooie en creatieve foto’s. Je bent intensief met fotografie bezig en ontdekt allerlei technieken waarmee je de sfeervolle en soms ook creatieve foto’s maakt.

STRAND, VERGEZICHTEN, WADDENZEE

Je bezoekt fotogenieke locaties. Je zal onder andere weidse stranden, steigers, haventjes en de vuurtoren fotograferen. Ook maak je een tocht door het binnenland en de duinen. Je leert de veelzijdigheid van landschapsfotografie én van een Waddeneiland kennen. Natuurlijk fotograferen we de zonsondergang (als deze er is) en hopen we op een fantastisch schouwspel in de lucht en als het weer meezit, gaan we ook de sterren vastleggen.

KLEINE GROEP

De groep bestaat uit maximaal 10 personen. Je krijgt begeleiding van een ervaren fotograaf. Je krijgt veel persoonlijke aandacht en kunt al jouw vragen stellen over hoe je het beste fotografeert. Maar plezier en ontspanning staat voorop. 

 

Dit weekend is ontstaan dankzij een mooie samenwerking met Sandra Boer | The Travel Club Giethoorn